Bröllopsfoto – Fotografering på Er stora dag!

 

Gifter sig gör man förhoppningsvis bara en gång, och då vill man ha fina minnen från den dagen. Jag har fotograferat bröllop och brudfoton i 9 år och mer än 100 bröllop. Numera använder jag alltid assistent till de poserade brudfotona för bästa möjliga resultat. Till skillnad från många av mina konkurrenter inkluderar jag full rätt att göra egna förstoringar mm. i priset. Läs mer på Info-sidan för privatkunder. Här finns två gallerier, brudfoton och exempel på övriga foton från brudskål och mingel, vigsel etc. Mingel-/vigsel-galleriet ligger nedanför det första. Mycket att kika på så man vet vad man får när man beställer bröllopsfoto från mig!

Brudfoton – Viktigast!

De viktigaste bilderna är vanligtvis de mer formella, poserade brudporträtten. Jag värjer mig lite mot både formell och porträtt. Förvisso vill de flesta ha bilder som är ganska traditionellt romantiska i i sin utformning, men min personliga stil inkluderar mer miljö, kanske inte de vanligaste vinklarna och jag använder gärna motljus och artificiellt ljus kreativt. Jag ser till att det finns bilder att välja mellan och att tidsschemat håller. I uppdraget ingår givetvis mina samlade kunskaper runt hela fotograferingen. När man ska fotografera bröllopsfoto kan man inte lämna saker och ting åt slumpen! Webplatsen är än så långe ganska ny så kika gärna in igen eftersom det tillkommer bilder när jag har tid att leta fram dem!

 

Bilder från bröllopsfesten och vigseln – låt gästerna slappna av och proffsen ta bilderna!

När ni låter en proffsfotograf ta bilderna från kyrkan, festen, brudskålen och så vidare, så kan era gäster koppla av, bilderna blir tekniskt bättre och ni slipper fotoblixtar under vigseln. Givetvis levererar jag alla bilder med undantag för de enstaka tekniska missarna (även proffs tar någon oskarp bild då och då).