Arkitektur och Interiör – bilder av hus?

Jag tror du förstår när du ser bilderna: Jag har fotograferat massor av interiörbilder! Som det ser ut idag måste många av oss fotografer vända oss till andra kunder än de traditionella för inkomster. Fastighetsmarknaden blir då för många, inklusive mig det naturliga valet. Jag valde att jobba för en forma som lägger ribban högt för hur bilderna ska se ut när de når mäklaren och säljaren. Jag försöker själv ta det hela ett steg lägre så ofta det går. Ofta är det en utmaning att få spännande bilder av ett vanligt hem där vanliga människor bor allt ska fotograferas snabbt. Med rutin och vana i ryggmärgen tycker jag att jag producerar interiörfoto av klass och med hög teknisk kvalitet.

Interiörfoto DU behöver!

Ett stort arkitekturintresse gör att jag söker nya utmaningar inom området. Kanske sitter du på ett projekt med något spännande hus och där din budget inte räcker för en av de kända arkitekturfotograferna, men du vill ändå ha bilder som sticker ut, med klass? Jag jobbar snabbt och kan därför hålla dina kostnader i schack. Tveka inte att ringa mig så kan jag ge dig en idé om vad det kan kosta!

Vill du se spännande arkitektur på bild? Kika här!

Warning: Illegal string offset 'imgurl' in /storage/content/38/168238/peterlindberg.com/public_html/wp-content/themes/spacing/footer.php on line 53
%d bloggare gillar detta: